The Time Now > Lokale bedrijven laatste beoordelingen

Lokale bedrijven laatste beoordelingen




Samah B.
11 January 2015
Lohmann Onderhoud BV - Rotterdam

12345

Zeer slechte ervaring. Bedrijf was in eerste instantie zeer snel bij mij thuis aanwezig in Den Haag. Lek detectie is uitgevoerd maar de diagnose (lekdetectie rapport) slaat werkelijk op alles!! Deze staat haaks op de diagnose die ter plaatse bij mij thuis is vastgesteld. Heb hier toen over gebeld maar ik had geen gelijk, wat in het rapport stond was waar en daar moest ik het mee doen. Heb daarna zelf een expert ingeschakeld. Deze is toen gekomen en heeft mijn verhaal bekrachtigd. Het lek rapport van Lohman BV was zeer onvolledig en amateuristisch vastgesteld. Er worden geen infrarood metingen in vermeld, geen foto`s geleverd. Nee er staan 2 tot 3 zinnetjes in het rapport. Daarnaast klopte de hele diagnose niet. Want volgens Lohman BV was er in de bovenste badkamer (heb er namelijk 2) geen lekkage en lag het aan kit en voegwerk. De expert moest hier hard om lachen want de hele vloer en badkamer moet gesloopt worden. Daarnaast was het kitwerk en voegwerk gewoon in orde. Nee ik raad dit bedrijf absoluut af. Want nauwkeurig en professioneel zijn ze absoluut niet. Plus zijn ze na het bellen voor een oplossing absoluut niet bereidwillig mee te zoeken naar een oplossing.

Groeten,

Ben Saad uit Den Haag

Peter V.
02 January 2015
Shiatsu-Transpositiepraktijk Pijnacker W.H.G. de Haas - Pijnacker

12345

2 maanden geleden als gevolg van verkeerd gebruik van backstrecher (kijk maar uit met dat ding!) ging er iets mis met m'n nekwervels. Daardoor onverdraaglijke pijn in beide handen. Geen pijnstiller hielp. Dan naar Dr de H. Na 2 behandelingen kon ik hem zeggen: de pijn is weg! En die is ook niet meer teruggekomen.
Zijn behandeling is stevig; hij heeft sterke handen. Maar snel en blijkbaar heel precies en effectief.
Ik heb veel aan hem te danken.

Hans G.
30 December 2014
Advocatenkantoor Van 't Hullenaar BV - Arnhem

12345

Hele slechte advocaten, respectloos, behandelen je als criminelen, doen geen moeite voor je, nemen geen contact met je op. Laten je meer betalen.

Ewa R.
09 December 2014
Obelix Klussenbedrijf - Horst

12345

allemaal slecht gemaakt,kent niet de regels van de bouw,onbetrouwbaar,miss de termijnen,leugenaar.
Foto's naar e-mail
Gewonde

Mijn naam is H.
05 December 2014
Shiatsu-Transpositiepraktijk Pijnacker W.H.G. de Haas - Pijnacker

12345

Ik vind het een enorm eigengereid figuur, die het allemaal erg goed weet en stel dat je een klacht zou hebben tegen de man, dan kun je daarmee nergens terecht, aangezien hij niet is ingeschreven bij welke beroepsvereniging dan ook. Je kunt je afvragen waarom iemand op die leeftijd nog zulke idioot lange dagen maakt. Daarnaast heb je als 'klant' ook nog eens het gevoel dat je binnen no time ( 5 minuten is niks!) de deur weer wordt uitgewerkt.
Ik heb het idee dat de mens achter de te behandelen persoon er voor hem totaal niet toe doet. Je bent een nummer en zo behandelt hij je ook. Lopende bandwerk, dat gevoel. Snel, snel snel! Je bent nog niet eens fatsoenlijk aangekleed of hij duwt het pinapparaat al onder je neus. Hup hup, betalen en snel weer naar de volgende. Hoe kan deze man plezier beleven aan zijn werk in vredesnaam? Wat geeft hem voldoening? Zou het dan toch een banale oplichter zijn? Een charlatan, een geldklopper? Ach, zolang er mensen zijn die denken dat ze er baat bij hebben, zal niets hem ervan weerhouden door te gaan met deze praktijken. En als je pijn hebt dan wil je wel, ook al word je behandeld als een nummer in de lange rij van gepijnigden die dagelijks zijn stulpje moeiteloos weet te vinden...

Sven K.
17 November 2014
Klusbedrijf E.J. la Lau - Leiden

12345

Beste Mede Aannemers,

HUUR DEZE MAN NIET IN!

Vertrouw a.u.b de Heer Evert. J. La Lau NIET!

Deze man levert niet alleen slecht werk af maar er verdwijnen ook spullen en goederen uit huizen waar deze man te werk is.

Ook heeft hij gereedschap en materialen gestolen van andere Aannemers die hem inhuren voor klusjes. Helaas ben ik hier 1 van. (Natuurlijk aangifte van gedaan)

WEES A.U.B GEWAARSCHUWD

Paul R.
07 October 2014
PROLUXEERSEL Verlichtingsgroothandel - Eersel

12345

Zeer professioneel snelle leveringen

Julien mathot A.
02 October 2014
Double M Administraties - Maassluis

12345

Ik ben eigenaar van Autorijschool Suc6-4U in Maassluis en heb bij tijdens het opstarten van mijn bedrijf erg veel steun gehad aan de inspanningen van Michel bij het opzetten en inrichten van mijn administratie. Nu houdt hij maandelijks mijn administratie bij en doet hij de BTW-aangiftes. Ook geeft hij mij periodiek een rapportage waaruit blijkt hoe ik er voor sta. Echt een fijn idee dat hij over mijn schouder meekijkt.

Gerarda jacoba P.
25 September 2014
Consolato Generale D'Italia - Amsterdam

12345

Zeer en zeer slecht, hebben een brief gehad half augustus om een formulier op te halen, toen wij aankwamen was het conolaat aan het verhuizen naar Den Haag.Nergens kunnen we nu contact opnemen met DH, aangezien alles nog op het oude adres staat, terwijl ons werd gezegd, dat het consolaat 1 september 2014 open zou gaan.Geen ster!

Peter paul V.
21 September 2014
Proklus - Nijmegen

12345

Heel fijn bedrijf. Betrouwbaar en recht door zee. Dank je wel!

Guido G.
10 September 2014
J.J. Timmermans - Gouda

12345

Is mijn vriend geworden, betrouwbaar en oprecht.
Kundig vakman en zeer intelligent.
Ik maak me alleen zorgen wat ik na zijn pension moet.

John M.
24 August 2014
Administratie & Advies Zoetermeer BV - Zoetermeer

12345

Kwaliteit voor eeb betaalbare prijs

Huub V.
18 August 2014
DHH de Ruijter Aanneming V.O.F - Axel

12345

Goed vakmanschap,denkt met zijn klanten mee uiterst tevreden over dit bedrijf.

Chantal N.
16 July 2014
Sanne Christensen - Bergeijk

12345

Ze heeft gewoon een hele mooie stem, een stem om trots op te zijn.

Janneke D.
08 July 2014
Salomon Administratie & Belastingconsultancy - Ermelo

12345

betrouwbaar, eerlijk, goed werk

Mini M.
06 June 2014
Autohandel Amsterdam Jagers - Amsterdam

12345

Echt een drama...
Denken ze een overeenkomst alleen maar van onze, een niet van hun zijde een overeenkomst te zijn. Komen ze niet op de afgesproken tijd omdat ze in een file staan voor een hele dag of andere, meer belangrijke opdrachten hebben en expecteren ons voor eeuwig te wachten. Dit ging voor lange dagen door, en als ik hierboven lees, is er geen garantie dat als ze uitendelijk hier kwam, betaalden ze ook het afgesproken bedrag.
Daarvoor moesten we onze auto voor iemand anders, voor een lager bedrag snel verkopen, maar Autohandel Amsterdam Jagers nog eist hun storting terug, tenzij het breken van onze geschreven overeenkomst, en het veroorzaken van financiele schade. Zelfs bellen ze onze vrienden voor het geld, dat juridisch is niet van hen meer!!
Echt een maffia hoor!!! Zeer slechte ervaring!

Ine P.
31 May 2014
Roy Ilmer - Utrecht

12345

Hij heeft in Soest geweldig werk geleverd!

Mijn complimenten.

Ine Petersen

Cc B.
08 May 2014
Gerd Renshof - Dieren

12345

Een geweldig docent in de schilderkunst!

Ingrid B.
04 May 2014
Hogelink Autohandel - Emmen

12345

Goed en duidelijk geholpen bij de aanschaf van mijn auto. Heb hem kunnen kopen voor een goede prijs. Eerlijk en oprecht.

Remy B.
26 April 2014
HL Automotive Ltd - Ede

12345

Heb er geen woorden!
Had gebeld om even te wachten op mij!!! Het was erg druk op de weg.
Hij zou tot 18:00 wachten ik was er om 17:40 maar helaas niemand meer aanwezig.
Ben 3 uur onderweg geweest van uit Breda naar HLautomotive in Ede!
HLautomotive jullie worden bedankt .

Moet helaas een ster geven kan niet anders
VOOR MIJ GEEN STER!!!!!

Nel V.
16 March 2014
C.E.G. de Nijs h/o. Raad Maarssen - Maarssen

12345

Goed, snel en goedkoop

Marco & dorien H.
15 March 2014
Meijerink Klussen-Timmer en Interieurbedrijf - Aalsmeer

12345

Wij hebben Ruud opdracht gegeven om de gehele verbouwing van onze badkamer te regelen en begeleiden.
Helemaal TOP geregeld!
Bij een volgende verbouwing gaan wij zeker Ruud weer benaderen om dit uit te voeren

M. W.
04 March 2014
Shiatsu-Transpositiepraktijk Pijnacker W.H.G. de Haas - Pijnacker

12345

Ik ken de heer de Haas al sinds meer dan 13 jaar. Als er weer iets is dan ga ik daar even langs. Hoef nooit lang te wachten. Hij al ons gehele gezin geholpen. Uiteraard gingen wij altijd eerst bij de huisarts langs, en als het advies was, nou laten we het nog eben aankijken dan maakte ik meteen een agspraak bij de heer de haas. Toen ik zwanger was kreeg ik te maken met hernia met als gevolg dat mijn benen het niet meer deden. Uiteindelijk in de rolstoel beland in de laatste 5-6 maanden van mijn zwangerschap. Toch moest ik om het kwartier even met de krukken in de woonkamer loprn. Ik kon mijn voeten niet meer recht op de grond zetten wat het voortbewegen nog moeilijker maakte. Na een bezoek bij de heer Haas lukte dat weer. Aan de hernia kon hij niets doen, dat heeft hij meteen in het begin tegen mij verteld. Vorig jaar kreeg ik na en te lange autorit weer hernia. Ik begon alweer moelijk te lopen. Na de diagnose ben ik meteen naar de Haas gegaan en na 4 behandelingen ging het beter en uiteindelijk was mijn hernia weg. Toen mijn dochter 4 of 5 jaar was is ze van een hoge glijbaan van helemaal boven naar beneden gevallen, het moet iets van 2,5 meter hoog. Ze viel met haad rug op een mat ipv de betonnen vloer. Daarna bleef ze erg last houden van tugpijn en kon ze bepaalde bewegingen niet meer. Ook met haar zijn we meteen naar de Haas gegaan en ja hoor al haar wervels waren schots en scheef. Na de behandeling ging het gauw beter. Ik heb kog meer ervaringen hoor. Het belangrijkste is dat je niet te lang met klachten loopt en hulp zoekt. Wij hebben fijne ervaringen met de heer de Haas.

Lex G.
26 February 2014
Auto Kollekt International - Amsterdam

12345

Werken snel, waren bereikbaar in het weekend.

Xxxx X.
16 January 2014
Dakdekkersbedrijf A. van den Hurk Someren BV - Someren

12345

ben zeer ontevreden over dakdekkers bedrijf a van den hurk
na het betalen van 21000 euro wat afgesproken was zou hij het dak renoveren,
maar nee hoor hij komt wel iedere dag met smoesjes is ziek heeft pijn in zijn rug of heeft een lekker band met zijn aanhanger,
de steigers stonden onveilig waardoor een astbest bedrijf het
astbest ook niet kon verwijderen heeft hij de boel erbij neergelegd en we krijgen geen cent terug,hij heeft het ontbonden,hebben een onafhankelijk buro ingeschakeld en die vertelde dat hij onvakkundig heeft uitgevoerd wat hij gedaan hebt,
maar nu moeten we afwachten wanneer we bij de rechter moeten verscheinen, (dit is verschrikkelijk wat hij gedaan hebt en we zijn de 7e dupeerde van oplichting,
er moet eens een einde komem aan deze oplichting dus bij mij krijgt die geen beoordeling hij moet maar stoppen met dit bedrijf om mensen in de mail te nemen.

B C.
14 January 2014
Allround Klussenbedrijf Peter Coenen VOF - Voerendaal

12345

goed bedrijf die zijn afspraken nakomt.

Johan V.
07 January 2014
Gert van Ee Auto's - Hoogland

12345

Snel geld verdienen en schade auto's verkopen.
U bent gewaarschuwd.

Klaas B.
07 January 2014
Meyer & Van Schooten Architecten BV - Amsterdam

12345

Top bureau!

Guido B.
23 December 2013
Gerben de Groot Montage - Werkendam

12345

Gerben heeft ons perfect geholpen met Locker kasten,
prima service , correcte afspraak, bedankt

Fam D.
07 December 2013
Elco Klussenbedrijf - Dordrecht

12345

Nieuwe ketel geplaatst,denkt met je mee.
werkt netjes.
Prima werk geleverd
Bedankt voor alles.

gr.Fam.de Vries

Lodewijk V.
23 November 2013
Ags Vastgoedzorg - Zaandam

12345

harde werker verstand van zaken

Cor en bep D.
14 November 2013
G. van den Ancker - Amstelveen

12345

Prima werk renovatie dak

Mien L.
12 November 2013
P.M.B. Onderhoud - 's-Hertogenbosch

12345

Mooi werk afgeleverd, voor een leuke prijs.

Volgende klus neem ik zeker weer contact op met PMB onderhoud.

Walter O.
31 October 2013
CJ Administratiekantoor VOF - Amersfoort

12345

Verdraaien van afspraken. De schuld ligt bij een ander. Gen respectvolle omgang. Geen succes!!!

Jan V.
28 October 2013
Detmer van Asperen - Leeuwarden

12345

Top goser die kwaliteit komt brengen en waarmaakt!!

Firat C.
25 October 2013
Garage- en Autobedrijf Eko - Amsterdam

12345

Super garage ;))

Sjenne H.
25 October 2013
IJzerfred - Almelo

12345

kaaiiii waardeloos

Chrs B.
19 October 2013
The Power of Hypnose - Barendrecht

12345

Zeker aan te bevelen

Maria L.
16 October 2013
Centrum voor Natuurgeneeskunde Pomt - Ridderkerk

12345

Zeer goede kwaliteit, deskundige hulp, zeer begripvol,

Josh V.
08 October 2013
Reinartz Advocaten - Eindhoven

12345

slechte advocaat Reinartz, Leugenachtig en niet kundig. Veroordeeld door tuchtrechter

Jan O.
29 September 2013
Seniorenorkest Echo der Golven - Emmeloord

12345

Het seniorenorkast Echo der Golven is een harmonie orkest
welke gevestigd is in Emmeloord. Momenteel heeft het orkest 37 leden, ze zijn in nov 1984 begonnenmet 16 leden.
Men repeteerd wekelijks in het muzisch centrum in Emmeloord op de woensdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur.U bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren en of mogelijk mee te spelen, want het orkest zit verlegen om klarinetten en drummers.
De sfeer op de repetities is zeer goed te noemen.
U moet we een eigen instrument bezitten, doch uitzondeingen daar gelaten want het orkest heeft enekel eigen instrumenten.

Leo V.
29 September 2013
Advocatenkantoor Robert Jan H. Kijne - Vlaardingen

12345

Robert Jan is scherp in zijn analyse en een sterke scenariodenker. Daardoor kan hij zich goed voorbereiden en jouw zaak zeer goed vertegenwoordigen. Hij pakt goed door.

Henry W.
23 September 2013
Direct Payrolling BV - Arnhem

12345

Sluit een goede rechtsbijstand verzekering af voordat u met deze organisatie in zee gaat. Reageert niet en komt afspreken niet na. Moet nog achterstallig loon van ze krijgen.

Andreas M.
14 September 2013
Studio Lefebvre Creatieve Dienstverlening - Rotterdam

12345

amateur, die eerst heel aardig doet.
Maar let op: levert prutswerk, schrijft vette rekening en laat opeens extra betalen. Komt afspraken niet na. Naderhand erg onbeschoft en neemt telefoon niet meer op.
Ervaring met Studio Lefebvre Creatieve Dienstverlening, Willem Lefebvre: AFRADER. Mensen je komt bedrogen uit!

Janneke D.
09 August 2013
Gert van Ee Auto's - Hoogland

12345

Fijne auto gekocht voor normale prijs.
Zeer netjes geholpen.

Rc freak H.
15 July 2013
Advanced Hobby Technics - Almelo

12345

mooi werk Henk

E D.
12 July 2013
Klussenbedrijf Huub Prickaerts - Maastricht

12345

Levert zeer slecht werk, hoge rekening contant afrekenen (zonder BTW)
Rekening staat niet in verhouding tot de geleverde werkzaamheden

Sannie M.
05 July 2013
BTL Lease BV - Veldhoven

12345

Zeer slecht bedrijf, ze leveren slechte vrachtauto's af met veel mankementen en trekken dan hun lease overeenkomst in met een afkoopsom voor aan cliënt om te voorkomen dat de problemen aan het licht komt. Advies: Lease niet bij BTL zij schepen de schuld af op Bas trucks wat samen 1 pot nat is. Pure oplichters pur Sang en zeker Dhr. Tillemans ( directeur ). Das de grootste oplichter als zijn personeel het wil oplossen op een nette manier verplaatst hij ze gewoon van de afdeling of ze mogen vertrekken! Zeer slecht bedrijf dus. Wees gewaarschuwd.

Kess P.
02 July 2013
Doganay Klusbedrijf - Gouda

12345

Supervgouwe handen aanrader voor bijna niets

Etske T.
01 July 2013
Klussenbedrijf SA Arnhem - Arnhem

12345

amateur, die heel lief doet. Electriciteit heeft ie geen kaas van gegeten. hij doet zielig en geeft je een schuldgevoel, terwijl hij hele grove fouten maakt: onze tegels zijn gekrakt, de voegen laten los, de niet watervaste gipsplaten zuigen zich vol water, de stopcontacten hebben we zelf opnieuw moeten doen, keukenblad past niet omdat muur niet haaks is gestucked..mijn schoonmoeder moet de ongeaarde(!) elektriciteit in de badkamer helemaal opnieuw laten doen en..wie weet wat we nog meer tegen gaan komen. en…hij is niet eens goedkoop. (offerte maken kan hij niet)